L’Ajuntament d’Altafulla obre el període d’abonaments per a la Piscina Municipal, que obrirà les portes aquest dissabte 22 de juny

S’ofereixen diferents tipus de modalitats, així com preus reduïts per a grups de més de 10 persones en l’entrada diària

 18 JUNY 2019


Ajuntament d'Altafulla

L’Ajuntament d’Altafulla ja ho té tot a punt perquè la Piscina Municipal obri les seves portes aquest dissabte 22 de juny i iniciar la temporada d'estiu que enguany s'allargarà fins al 8 de setembre.

És per aquest motiu que l’Ajuntament d’Altafulla ha obert el període d’abonaments per a la Piscina Municipal, que es poden aconseguir presencialment a la recepció del consistori, a la plaça del pou, de dilluns a divendres, de 9 a 14h. Cal portar una fotografia mida carnet. Quant a l’entrada diària es pot adquirir en la mateixa instal·lació del carrer Alcalde Pijuan.

Cal recordar que els usuaris de la Piscina Municipal disposen de diferents tipus de modalitats d'abonament, ja sigui per a tota la temporada de bany, mensual o diària. També hi ha preus especials per a grups de més de 10 persones i l’abonament familiar mensual. Els infants menors de 3 anys queden exempts de pagament.

Contràriament a la temporada passada, l’entrada i sortida no s’efectuarà amb targeta electrònica. Tots aquells usuaris que disposessin d’aquesta targeta d’altres temporades, se’ls retornarà la fiança de 3 euros un cop sigui retornada a la recepció de l’Ajuntament d’Altafulla.

Menors de 14 anys   
    
Abonament temporada    25,00 €
Abonament mensual    15,00 €
Entrada diària    1,50 €
    
Majors de 14 anys    
    
Abonament temporada    40,00 €
Abonament mensual    20,00 €
Entrada diària    2,50 €
    
Grups de més de 10 persones    

Entrada nen/a i dia    0,50 €
    
Abonament familiar mensual    
    
Menors de 14 anys    7,50 €
Majors de 14 anys    10,00 €


La instal·lació obrirà diàriament als matins, d’11 a 15 hores; i a les tardes, de 16 a les 20 hores del vespre, amb el corresponent servei de socorrisme, a càrrec de l’empresa PROVITA SCM. La novetat principal d’enguany és la incorporació d’una cadira mòbil amb grua per als banyistes amb mobilitat reduïda, i per a les persones grans amb problemes per entrar i sortir de l'aigua.