LLAR D'INFANTS FRANCESC BLANCH

La llar d'infants Francesc Blanch va néixer l'any 1979. Va començar amb una sola aula amb infants de 2 a 4 anys. Arran de les necessitats de la població l’any 2001 es va inaugurar l’actual escola bressol amb tres aules, i adreçada als infants de 4 mesos fins als 2 anys.

Portem més de 30 anys acompanyant als infants en un dels reptes més importants de la seva vida com són créixer i aprendre. Alhora, també ens proposem col·laborar amb els pares i mares en aquestes tasques tant difícils que són ensenyar i educar.

Treballen amb sessions de psicomotricitat, racons de joc simbòlic, representacions teatrals, sortides i excursions, sessions de filosofia, activitats sensorials, sessions de música, unitats de programació i projectes transversals, hàbits i rutines.

L’equip educatiu està format per una directora, tres educadores i dues auxiliars. L’horari de la llar és de 8.00 a 17.00 h amb servei de menjador. Cada família escull el seu propi horari en funció de les seves necessitats.

ACOMPANYEM ELS INFANTS EN UN DELS SEUS REPTES MÉS IMPORTANTS: CRÉIXER I APRENDRE

Som una escola petita i familiar, on tots i totes ens coneixem i aprenem els uns dels altresCOM CONTACTAR

La llar d'infants Francesc Blanch d'Altafulla s'ubica a la Plaça 1 d'Octubre, 2B, just al costat del consultori mèdic i a l'entorn de les antigues escoles Teresa Manero.

Telèfon de contacte 977656031

Envia un correu electrònic