BIBLIOTECA MUNICIPAL

La Biblioteca Pública d’Altafulla "Martí Magriñà" es va inaugurar l‘11 de novembre de 1986, a les antigues escoles Teresa Manero, al carrer de les Escoles. Des del 2018, que s'ubica a les noves instal·lacions del carrer Vinyet, a la zona d’Hort de Pau on comparteix seu amb l’Arxiu Municipal. La biblioteca forma part del sistema de lectura pública de Catalunya. Actualment compta amb un fons de més de 13.000 volums, que engloba llibres, publicacions periòdiques (diaris i revistes) i material audiovisual (cd's i dvd's) de totes les temàtiques i per a totes les edats i públics.

La Biblioteca manté una programació estable d'activitats, una aposta clara per la promoció cultural dels vilatans i vilatanes d'Altafulla.

Està equipada amb ordinadors d'accés públic per a consulta d'Internet i processador de textos, i un opacs per consulta de fons. Disposa també de servei wi-fi d'ús públic.  Les persones fins a 14 anys poden usar l’accés a Internet prèvia autorització escrita d’un adult responsable (pare, mare o tutor/a), que es formalitzarà a la Biblioteca.

Durant els mesos de juliol i agost, la Biblioteca amplia els seus serveis a la platja, mitjançant el servei de BIBLIOMAR. La biblioteca aplega part del fons més atractiu (revistes, novel·les, contes, biografies...) i els ofereix als banyistes de la platja.

HORARIS

Hivern: Matins de dilluns a dijous de 10:00 a 14:00 hores; i tardes, dimarts, dimecres i dijous, de 16:00 a 19:00 hores.

SOM UN ESPAI REFERENT EN EL CONEIXEMENT, LA INFORMACIÓ I EL LLEURE DELS SEUS USUARIS

La biblioteca està oberta a tothom i el seu contingut i serveis estan pensats per a institucions, empreses i persones de totes les edats, independentment de la seva situació laboral, professió i origen. L'accés és totalment lliure i gratuït.

COM CONTACTAR

La Biblioteca Municipal d'Altafulla s'ubica a la planta baixa del carrer Vinyet, 1, a la zona d'Hort de Pau, al costat de la llar d'infants, el Parc de Salut i l'Empresa Mixta d'Aigües d'Altafulla.

Telèfon de contacte 977651176 i 608589530

Envia un correu electrònic

Per a donacions de fons documentals, consulteu la normativa.