POLICIA LOCAL D'ALTAFULLA

La Policia Local d'Altafulla treballa amb l’objectiu d’oferir un servei de qualitat, basat en la proximitat i la responsabilitat, la professionalitat i l’eficiència. L’organització interna del cos està encapçalada pel sotsinspector i configurada en tres torns. Aquesta estructura està formada per 21 persones, tres dels quals són caporals.

Les àrees d'operació se centren en la seguretat ciutadana, el trànsit, la proximitat i la judicial.D'aquesta manera, el cos d'agents vetlla per la seguretat del municipi, desenvolupa funcions genèriques de prevenció i garanteix un òptim nivell de reacció davant les emergències. També desenvolua funcions de control de la disciplina viària i de prestació d’auxili i assistència davant dels accidents de trànsit; i vetlla pel compliment de les ordenances, així com també corregeix actituds incíviques que afecten el normal funcionament de la vila.

En l’àrea judicial, desenvolupa funcions de recollida de denúncies, instrucció d’atestats, elaboració d’informes, protecció de víctimes, seguiment de casos de violència d’àmbit familiar i investigació policial.

TREBALLEM AMB L’OBJECTIU D’OFERIR UN SERVEI DE QUALITAT, BASAT EN LA PROXIMITAT, LA RESPONSABILITAT, LA PROFESSIONALITAT I L’EFICIÈNCIA 

A la Policia Local d'Altafulla també treballem pensant en els més joves. Per això desenvolupem diferents plans d'Educació Vial als centres educatius del municipi.

COM CONTACTAR

La Policia Local d'Altafulla s'ubica al carrer Marquès de Tamarit, 16, just al costat de l'emissora de ràdio municipal Altafulla Ràdio i al pàrquing Alcalde Pijuan.

Telèfon de contacte 977650280

Envia un correu electrònic