LLAR D'INFANTS HORT DE PAU

La llar d'infants Hort de Pau, de titularitat municipal, es va inaugurar el 20 d'abril de 2007. L'edifici té unes instal·lacions àmplies i modernes, on hi trobem cinc aules, dos jardins, sales polivalents i menjador amb cuina pròpia.

Les relacions personals constitueixen un eix fonamental en el projecte educatiu de l'escola; relacions entre infants grans i més petits, entre infants i adults, i la relació directa i permanent entre el personal i les famílies. A l'escola s'hi acullen nens i nenes des dels 4 mesos fins als 3 anys.

El nostre objectiu és afavorir en els infants el seu desenvolupament, en un espai físic i emocional que els permeti aprendre, descobrir, gaudir, compartir, afavorir l'autonomia i la iniciativa, les situacions de pensar i reflexionar, trobar explicacions, comunicar, afavorir les descobertes, exploracions, iniciatives, treballar la quotidianitat com a eix central d'aprenentatge, saber aprofitar el valor educatiu de l'instant. 

UN ESPAI PARTICIPATIU PER A LES FAMÍLIES

Som una escola oberta a les famílies, on és fonamental la relació amb els pares per tal d'assolir coherència i eficàcia en tot el procés educatiu.

COM CONTACTAR

La llar d'infants Hort de Pau d'Altafulla s'ubica al carrer Cabana, 2, just davant del parc infantil i de salut que duu el mateix nom.

Telèfon de contacte 977652120

Envia un correu electrònic