ACTIVITATS PER LA GENT GRAN

Des de l'Àrea d'Acció Social de l'Ajuntament d'Altafulla es treballa per aconseguir un envelliment actiu i saludable. L'oferta d'activitats adreçada a la gent gran és variada i destinada a potenciar un bon estat de salut físic ipsíquic, així com l'aprenentatge al llarg de la vida.

L'envelliment actiu i saludable vol dir també la participació del col·lectiu en la vida comunitària, social i cultural del municipi. Comptem amb els Parcs de Salut d'Hort de Pau i Voramar. A l'estiu, es traslladen al Parc Voramar, a peu de la platja d'Altafulla.

El voluntariat sènior es presenta com una oportunitat per promoure aquesta participació, a l'hora que l'activitat voluntària beneficia tota la comunitat. Un exemple d'això és el programa "Bon dia", que atén una seixantena de persones que viuen soles, i que, una simple trucada telèfonica els alegra el dia.


ORGANITZEM UNA PROGRAMACIÓ estable d'activitats lúdiques per a la gent gran amb l'objectiu que afavoreixin l'envelliment actiu i saludable

Treballem amb l'objectiu de potenciar la participació i la millora de la qualitat de vida de les persones grans amb activitats ben diverses com xerrades, tallers, ball, gimnàstica dirigida...

COM CONTACTAR

L'Àrea d'Acció Social de l'Ajuntament d'Altafulla s'ubica a la Casa de la Vila, a la plaça del Pou, 1.

Telèfon de contacte 977650008

Envia un correu electrònic