Bones previsions per a la 9a edició del Pleamar Vintage Market que tindrà lloc aquest cap de setmana a Altafulla

La mostra es va haver d’ajornar per Setmana Santa per la previsió de mal temps

 17 MAIG 2024


Cartell del Pleamar. / Associació Pleamar

L'organització del Pleamar Vintage Market d'Altafulla preveu una bona assistència de públic i de bon temps, tenint en compte el pont de la Segona Pasqua, que enguany se celebra aquest dilluns 20 de maig.

Des de l’organització i la regidoria de Turisme de l’Ajuntament, ja ho tenen tot a punt per celebrar aquest cap de setmana 18 i 19 de maig el que esdevé el primer mercat Vintage de la Costa Daurada. 

Com en les darrers edicions, una setantena de parades d’articles de segona mà i Vintage, actuacions musicals, zona destinada als infants, espai de restauració i barres de beguda es concentraran al Parc de Voramar transformant-lo en un entorn idíl·lic a primera línia de mar on la cultura i l’oci van de bracet.

Los Fresones Rebeldes’ encapçalen el cartell musical d’enguany amb una actuació que tindrà lloc dissabte 18, a les 18:30h. Aquest és l’únic concert de pagament, ja que la resta d’actuacions musicals són d’entrada lliure. L’entrada anticipada té un preu de 8 euros (entradium.com), i de 10 euros a la taquilla el dia del concert.

Enguany, l’organització ha ampliat les franges horàries del Pleamar Chill amb més sessions de discjòqueis. Això sumat als objectes Vintage, el món retro i de segona mà, les foodtrucks i tot un seguit d’activitats i iniciatives més que esperades per la gent nostàlgica, fa que el Pleamar Vintage Market esdevingui el primer mercat d’aquestes característiques de la Costa Daurada.

El mercat pròpiament dit s’estendrà des del tram del passeig de Botigues de Mar, a l’altura de la plaça Consolat de Mar, fins al Parc de Voramar. Per l’escenari del Pleamar passaran el mític Miqui Puig, Ian Kay, Los Malinches i La Dona del Sac. Aquesta darrera és l’aposta musical d’enguany de l’organització per al públic infantil i familiar. 

Quant a les sessions amb discjòqueis, alguns de coneguts pel públic, i d’altres que no deixaran ningú indiferent, com Música Moderna DJ’s, Marco Ecléctico DJ, DaBeat, Alter Edgar, Oscar Guayabero, The Reggae, Sr. Oro, Dj. Espar o Vinilos Implicados.

Quant a la procedència dels paradistes, la gran majoria provenen de Catalunya, d’entre els quals destaquen una vintena de locals, i d’altres punts de l’Estat com Aragó i València. En menor mesura, del sud de França. L’organització preveu que d’entre 6.000 i 7.000 persones passin pel Pleamar Vintage Market durant els dos dies que s’allarga la mostra.

L’organització va a càrrec de l’Associació Pleamar i La Sonora Producciones amb la col·laboració de les regidories de Comerç i Turisme de l’Ajuntament d’Altafulla.