Detenen dues persones per un robatori amb força al barri marítim

 10 JUNY 2024


Policia Local d'Altafulla

La Policia Local d'Altafulla i els Mossos d'Esquadra van detenir diumenge al vespre dues persones com a presumptes autors d’un robatori amb força en grau de temptativa, al barri marítim. 

Prèviament, la Policia Local d'Altafulla havia rebut l’avís per part de la central d'alarmes del restaurant Cal Vitali, ubicat al Parc de Voramar, que dues persones havien entrat a l'interior de l'establiment. De seguida, els agents locals van alertar als Mossos d'Esquadra que es van desplaçar fins al lloc dels fets. 

Un cop allí, van confirmar que s’havia forçat una de les finestres de l’establiment, per on havien entrat ambdós delinqüents i que havien estat gravats per les càmeres de vigilància del restaurant. Un d’aquests, va ser detingut en primera instància i, posteriorment després d’una batuda policial, es va detenir al segon infractor. 

El sergent de la Policia Local d'Altafulla, Jordi Gil, va remarcar la tasca conjunta realitzada amb el cos de Mossos d’Esquadra per la rapidesa en la detenció dels presumptes autors.

L’obertura de la nova comissaria dels Mossos d'Esquadra a Torredembarra s’ha traduït en una major presència al carrer i sensació de seguretat per a la ciutadania, va assegurar el cap de la policia local.