Inscripcions obertes per a la Cursa 1 de Maig, que enguany es trasllada a Baix a Mar

Amb sortida a Via Augusta i arribada a la plaça dels Vents

 08 ABRIL 2024


Atletes d'Altafulla

Inscripcions obertes per a la Cursa 1 de Maig, que organitzen els Atletes d'Altafulla amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Altafulla i ATECA. Els atletes estrenaran un nou recorregut en què Baix a Mar en serà l'escenari. El motiu són les obres que s’estan fent al carrer de Dalt, “que afecta el recorregut original”, segons ha manifestat el president dels Atletes d'Altafulla, Guillermo Alonso, que, al mateix temps, ha explicat que aquest fet brinda “l’oportunitat de veure si la cursa en un indret diferent pot atraure més gent o pot resultar més o igual d’atractiva que les onze edicions prèvies”.

La jornada tornarà a comptar amb les categories infantils i d’adults, i la prova ‘Corre amb un amic’ per a nens i nenes amb discapacitat. Durant tota la jornada hi haurà inflables per als infants gràcies al suport de l’Associació Turística d’Empresaris i Comerciants d’Altafulla (ATECA) i la Fundació La Caixa. 

Les inscripcions per a les categories infantils (des de Mini fins a Juvenil) són gratuïtes i s’han de tramitar en els respectius centres escolars, mentre que també hi haurà l’oportunitat d’apuntar-se el mateix dia de la cursa, fins a les 9.15h.

Pel que fa a la cursa d’adults de 5 km, les inscripcions s’han de tramitar al web www.athleticevents.net. El preu és de 12 euros fins al 23 d’abril. A partir del dia 24 serà de 15 euros, i el mateix dia de la cursa serà de 20 euros. Inclou diferents serveis com cronometratge amb xip, bossa del corredor, avituallament amb begudes i menjar, guarda-roba, assegurança i assistència mèdica.

L’inici de la jornada està previst per a les 9.45h amb la primera de les curses infantils. La prova d’adults, que tindrà lloc a les 11.30h, amb un recorregut a dues voltes, serà la darrera a celebrar-se.

Posteriorment, hi haurà l’entrega de premis amb trofeu per als tres primers classificats de la modalitat masculina i femenina de les categories Sènior i Veterans, i també hi haurà un guardó per al primer atleta masculí i femení dels Altetes d’Altafulla.