La Jornada de Tapes la Xoixeta torna aquest 2025 amb novetats destacades

L'AHET Baix Gaià liderarà la direcció d'aquesta iniciativa gastronòmica a Altafulla

 20 GENER 2025


D'esquerra a dreta, Tomàs Serra i Jorge Piera, a les portes de l'Ajuntament d'Altafulla. / Ajuntament d'Altafulla

La regidoria de Turisme i Comerç de l’Ajuntament d’Altafulla, que encapçala l’edil Tomàs Serra, ha anunciat que aquest any 2025 es recuperarà la popular Jornada de Tapes la Xoixeta, una cita imprescindible per als amants de la gastronomia local. La intenció, segons ha avançat Serra, és que l’esdeveniment es dugui a terme cada divendres, de 19:00 a 22:00 h, des del 25 d’abril fins al 20 de juny.

L'edil de Turisme i Comerç, Tomàs Serra, ha avançat també que es farà una convocatòria amb el sector de la restauració d'Altafulla i l'Associació Turística d'Empresaris i Comerciants (ATECA) per acabar d'ultimar la jornada tenint en compte que ara per ara "és una declaració d'intencions". 

En aquesta nova etapa, la direcció de la Jornada de Tapes la Xoixeta estarà en mans de l’Associació d’Empreses d’Hostaleria (AHET) del Baix Gaià, garantint una experiència culinària de qualitat i una perfecta organització amb la col·laboració de la regidoria de Turisme i Comerç de l’Ajuntament d’Altafulla. Així ho han acordat el regidor de Turisme i Comerç, Tomàs Serra, i el president de l’AHET Baix Gaià, Jorge Piera.

Amb aquesta iniciativa, es reafirma el compromís amb la promoció de la gastronomia i el turisme de proximitat, col·laborant activament en les Rutes Gastronòmiques del Baix Gaià que es duran a terme al llarg de l’any. Es tracta d’una oportunitat per gaudir de les millors tapes de la regió, elaborades amb productes de proximitat i servides en un ambient únic.

Sobre la Jornada de Tapes la Xoixeta

La Jornada de Tapes la Xoixeta és una iniciativa que posa en valor la riquesa culinària d’Altafulla, oferint als visitants i residents l'oportunitat de degustar tapes innovadores i tradicionals en un marc immillorable. Aquesta tradició, que es va consolidar com un esdeveniment destacat en anys anteriors, torna amb més força que mai per convertir-se novament en un referent del calendari gastronòmic.