La platja d'Altafulla torna a rebre la distinció de Bandera Blava

Aquest guardó reconeix la neteja, seguretat i la gestió ambiental de les platges

 10 MAIG 2024


Bandera Blava.

La platja d'Altafulla ha tornat a aconseguir el guardó de Bandera Blava. Aquesta distinció de qualitat europea l'atorga l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC). L'ADEAC és una associació sense ànim de lucre, responsable a l'Estat espanyol dels programes internacionals de la Foundation for Environmental Education (FEE) com la Bandera Blava, l'Ecoescoles, Joves Reporters per al Medi Ambient i Green Key.

Així, la bandera blava reconeix la neteja, seguretat i la gestió ambiental de les platges. Com ha destacat la coalcaldessa i regidora de Medi Ambient, Alba Muntadas, cada vegada més aquesta distinció se centra en factors mediambientals i la gestió sostenible, cosa que satisfà encara el seu reconeixement.

Per la seva banda, l'Hort de la Sínia també ha estat reconegut un any més com a Centre Blau, ja que reuneix els requisits de centre de visitants i aula de natura i perquè inclou entre els seus objectius i activitats l'educació ambiental relacionada amb els ecosistemes litorals i el desenvolupament sostenible.