Obert el termini per a sol·licitar les subvencions dels IV Premis Maria Baldó de Recerca de Batxillerat

La data de finalització per a la presentació de sol·licituds és el pròxim dilluns 15 de juliol

 04 JULIOL 2024


Ajuntament d'Altafulla

L'Ajuntament d'Altafulla ha fet públic el termini per a sol·licitar les subvencions dels Premis Maria Baldó de Recerca de Batxillerat, que organitza la regidoria de Joventut que encapçala l’alcalde Jordi Molinera. La data de finalització per a la presentació de sol·licituds és el pròxim dilluns 15 de juliol

Els Premis Maria Baldó de Recerca de Batxillerat 2024, que enguany celebra la seva 4a edició, tenen l’objectiu d’impulsar la investigació i difusió sobra la història i la societat d'Altafulla i del Baix. Gaià. Van adreçats a estudiants de 2n de Batxillerat de l’Institut d’Altafulla, i de qualsevol centre educatiu de fora del municipi sempre i quan l’alumne estigui empadronat a Altafulla.

Les persones que optin a la subvenció podran obtenir un primer premi de la matrícula universitària a qualsevol universitat fins a un màxim de 800 euros (bruts, ja que està subjecte a retenció d'IRPF); així com la difusió del treball de recerca a través del lloc web de l'Ajuntament d'Altafulla, els canals oficials i les seves xarxes socials.

Els premis també recullen la possibilitat d’un accèssit amb el pagament de la matrícula universitària a qualsevol universitat fins a un màxim de 200 euros, així com la difusió del treball de recerca a través dels canals i xarxes socials oficials de l’Ajuntament.

Els treballs guanyadors en les darreres tres edicions han estat: De l’any 2021, ‘Els carrers d’Altafulla i la seva ànima’, de Carla Martínez Luengo; i ‘Està l’esport social en perill d’extinció al municipi d’Altafulla?’, d’Ona Alonso; de l’edició 2022, ‘Història de la fàbrica de la Roca del Gaià i la seva importància a Altafulla (1947-1986)’, de Marina Brullas Muntaner, i de la convocatòria de 2023, ‘La Parla del Baix Gaià’, de Biel Terrón Ferret.

Accedeix a la convocatòria per a les subvencions dels Premis Maria Baldó de Recerca al Batxillerat 2024.

Sol·licitud model normalitzat Premis Maria Baldó.