Tot a punt per a la 9a edició del Pleamar Vintage Market d’Altafulla

El Parc de Voramar i la plaça Consolat de Mar s’ompliran de mercat Vintage, activitats, food trucks i d’actuacions musicals aquest cap de setmana amb ‘Los Fresones Rebeldes’ com a cap de cartell

 26 MARç 2024


D'esquerra a dreta, Tomàs Serra, Jordi Molinera, Nico Leo i Paula Naval. / Ajuntament d'Altafulla

L'organització del Pleamar Vintage Market d'Altafulla ja ho té tot a punt per afrontar la 9a edició del certamen pel cap de setmana més fort de la Setmana Santa al municipi, 30 i 31 de març, al Parc de Voramar i la plaça Consolat de Mar.

Un any més, una setantena de parades d’articles de segona mà i Vintage, actuacions musicals, zona destinada als infants, espai de restauració i barres de beguda es concentraran al Parc de Voramar transformant-lo en un entorn idíl·lic a primera línia de mar on la cultura i l’oci van de bracet. 

La presentació de la 9a edició ha tingut lloc aquest matí, a la plaça Consolat de Mar, i ha comptat amb el coalcalde d’Altafulla, Jordi Molinera; el regidor de Turisme, Tomàs Serra; el codirector artístic del Pleamar, Nico Leo, i la responsable de Sonora Produccions, Paula Naval. 

El regidor de Turisme i Comerç, Tomàs Serra, ha posat en valor el contingut del certamen quant a activitats i la programació musical i ha animat ‘a les famílies tant d’Altafulla com dels voltants a gaudir d’aquest esdeveniment inigualable a la comarca’. L’edil de Turisme ha vaticinat ‘una molt bona Setmana Santa amb una ocupació que se situarà a l’entorn del 80% a Altafulla si el temps acompanya’.

Per la seva banda, el codirector artístic del Pleamar, Nico Leo, ha subratllat, com a novetat destacada, el cartell musical d’enguany encapçalat per ‘Los Fresones Rebeldes’, que actuaran el dissabte 30 de març a les 17:30 hores. Aquest serà l’únic concert de pagament, ja que la resta d’actuacions musicals són d’entrada lliure. L’entrada anticipada té un preu de 8 euros (entradium.com), i de 10 euros a la guixeta el dia del concert.

Leo també ha avançat que la zona del Pleamar Chill amplia les franges horàries amb més sessions de discjòqueis. Això sumat als objectes vintage, el món retro i de segona mà, les foodtrucks i tot un seguit d’activitats i iniciatives més que esperades per la gent nostàlgica, fa que el Pleamar Vintage Market esdevingui el primer mercat d’aquestes característiques de la Costa Daurada.

El mercat pròpiament dit s’estendrà des del tram del passeig de Botigues de Mar, a l’altura de la plaça Consolat de Mar, fins al Parc de Voramar. Per l’escenari del Pleamar passaran Tito Ramírez, Ian Kay i La Dona del Sac, que és l’aposta per al públic familiar que l’organització ha apostat per aquesta ocasió.

I com no pot ser d’una altra manera, hi haurà sessions amb discjòqueis amb Dj. Amable, DaBeat, Alter Edgar, DJ. Ecléctico, Música Moderna Dj's, Alex Oró, Dj. Espar o Vinilos Implicados.

Quant a la procedència dels paradistes, la gran majoria provenen de Catalunya, d’entre els quals destaquen una vintena de locals, i d’altres punts de l’Estat com Aragó i València. En menor mesura, del sud de França.

L’organització preveu que d’entre 6.000 i 7.000 persones passin pel Pleamar Vintage Market durant els dos dies que s’allarga la mostra.

Portal web del Pleamar Vintage Market.